Tarih: 22.02.2025 14:20

'Son Bilet' karakış dinlemedi!

Facebook Twitter Linked-in

Merakla beklenen 'Son Bilet'in galası, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde (MKM) yoğun katılımla gerçekleşti. Kar yağışı ve soğuk havaya rağmen sinemaseverler ve sektör temsilcileri geceye büyük ilgi gösterdi.

Başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan, yakın dostu Melisa Döngel tarafından yalnız bırakılmazken, gecede filmin yönetmeni Gökhan Arı ve yapımcıları Onur Yaprakçı ve İlter Aykaç’da hazır bulundu. Filmde Altan Erkekli, Hamdi Alkan, Zeynep Alkan ve Nur Erkoç gibi usta isimler de yer alıyor.

"BU PROJEDE YER ALMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR"

Gösterim öncesinde film ekibi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk sinema filmi deneyimini yaşayan Halil İbrahim Ceyhan, kendisini destekleyen dostlarına ve hayranlarına teşekkür ederek,“Bu projede yer almak benim için büyük bir onur. İlk sinema filmimde böylesine güçlü bir ekiple çalışmak unutulmaz bir deneyim oldu” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —