• BIST 100

    8654,39%-1,58
  • DOLAR

    34,22% 0,01
  • EURO

    37,02% -0,52
  • GRAM ALTIN

    2993,39% -0,05
  • Ç. ALTIN

    4993,02% 0,43

TÜMKİAD’ın Sakarya il Başkanlığının Açılışı Coşkulu Geçti

TÜMKİAD’ın  Yüzlerce araç  konvoyunun Sakarya caddelerinden geçerken Sakarya’’da büyük merak Uyandıran Yüzlerce araç konvoyunun geçişi ilgiyle izlendi.

EKONOMİ 19.02.2024 02:12:00 0
TÜMKİAD’ın Sakarya il Başkanlığının Açılışı Coşkulu Geçti

 TÜMKİAD’ın  Yüzlerce araç  konvoyunun Sakarya caddelerinden geçerken Sakarya’’da büyük merak Uyandıran Yüzlerce araç konvoyunun geçişi ilgiyle izlendi.

            Türkiye’de 42 İl Başkanlığı açan TÜMKİAD 43. İl Başkanlığını Sakarya’da yoğun katılım ve ilgi içerisinde gerçekleştirdi.

            2017’de kurulan ve ilk günden bu yana üye ile destekçi sayısını hızla artıran, Türkiye'nin önde gelen iş insanları ve girişimcilerini bir araya getiren, Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD), 43’üncü şubesini Sakarya’da coşku içerisinde gerçekleştirdi.

            Solona girerken büyük bir coşkuyla karşılanan TÜMKİAD Genel Başkan Nihat Tanrıkulu masaları tek tek dolaşarak selam verdi. 

            Program İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından, halk oyunları gösterisi ile başladı.

5 Yıldızlı otelde gerçekleşen açılış  programında  İl Başkanı Ediz’in mazbatası ise TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu tarafında takdim edildi.

           

 

 

 TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, biz iş insanları ekmeğimizi alınteriyle kazanıyoruz. Devletine kul olan devletinden korkmaz. Ben hak yemiyorum ki korkayım.Her şehrin ve coğrafyanın kendine özgü güzelliklerinin olduğunu belirten Mehmet Zeki Ediz, “Sakarya’nın da verimli toprakları, yeni ve ilerici oluşumları, sanayi ve tarımın ayrıca hayvancılığın göz ardı edilmeyecek değerde ekonomiye katkısı vardır.dedi.           

             Mali Müşavir Tuncer DAĞ, TÜMKİAD Güçlü örgütlenmesiyle Türkiye'de kurulu mevcut yüz  on in derneğin içindi 100 sırada yerini almış başarılı bir STK'dır .

             Mak Danışmanlık Şirketini kurucusu Mehmet ala Kulak,  TÜMKİAD; Hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadan yoluna devem eden güçlü kararı bir STK'dır.

            BAŞKAN MEHMET ZEKİ EREZ TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliğin açılışında konuşan TÜMKİAD Sakarya İl Başkanı Mehmet Zeki EDİZ,  yoğun k atılım ve ilgiden dolayı  dostlarına iş dünyasını TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu'na , İl başkanlarına üyelere ve Sakaryalı dostlarına teşekkür etti.EDİZ; Milletimizin tarih yolunda cumhuriyetin 100. Yılını kutlamanın çoşkuyla yaşıyoruz. Günümüz dünyasında kendi politik ve ekonomiyi katlamak bir üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor dedi.

            TÜMKİAD Sakarya'da gençlere ve kadınlara  öncelik tanıyacağını diye getiren TÜMKİAD Sakarya İl Başkanı Mehmet Zeki EDİZ,   Her şehrin ve coğrafyanın kendine özgü güzelliklerinin olduğunu “Sakarya’nın da verimli toprakları, yeni ve ilerici oluşumları, sanayi ve tarımın ayrıca hayvancılığın göz ardı edilmeyecek değerde ekonomiye katkısı vardır.Genel olarak baktığınız da uygun iklim şartları, ulaşımın rahat olması, tarım, turizm ve sanayinin aynı anda gelişme potansiyelinin varlığı, mekansal gelişim potansiyeli su imakanlarının kara ve demir yolunu olması, önemli merkezlere ve pazarlara yakınlığıyla sanayi sektöründe önemli bir potansiyele sahiptir” dedi.         

               “Sakarya otomotiv, vagon ve mobilya sektöründe de öne çıkmaktadır. Ülkemizde az kaynakla ne kadar büyük başarılar elde edildiğiniz hepimiz biliyoruz. Şimdi ise çok daha verimli kaynakların olduğu Sakarya için tüm paydaşlar olarak güç birliği ve iş birliği içinde olmalıyız. Sakarya TÜMİKİAD olarak ben ve yönetim kurulum her yenilikçi düşünceye farklı bir bakış açısı katarak gençlerimize ve kadınlarımıza her zaman öncelik vermek istiyoruz.           

            Sakarya için yapılacak yatırımların önünü açmak, şehrin ekonomik kazanımlarının arttırılması ve bizlerde projelerimizle birlikte desteklerimizi vermek istiyoruz” diye konuştu.

            GENEL BAŞKAN TANRIKULU, KİMSE BİZE AYAR VEREMEZ.

            TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat TANRIKULU, biz iş insanları ekmeğimizi alınteriyle kazanıyoruz. Devletine kul olan devletinden korkmaz. Ben hak yemiyorum ki korkayım. Sesimize ses veren bir olmayı, diri olmayı özlemedik mi? Vatan kutsal dedik benim rengimden dolayı kimse beni öteleyemez. TANRIKULU, Bu ülkenin milli ve yerli üretmeye ihtiyacı var, büyümeye gelişmeye  biz TÜMKİAD ailesi olarak üretmeye devam edeceğiz Dedi.

            Hiç bir siyasi partinin ön bahçesi, arka bahçesi olmadığımız için Siyaset bize ayar veremez diyen TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat TANRIKULU; Biz devletimiz için çalışıyoruz. Bu ülke kimsenin babasının malı değil, bu ülke herkesin İş insanların yeni bir dengeye ihtiyacı var, Herkesin bir siyasi görüşü var, biz siyasi partileri saygımız var. Bu toplumu bölmek isteyenlerle anlaşamayız, aynı masaya oturamayız bu bizim kırmızı çizgimizdir dedi.

            Bu ülkede yıllarca siyasiler konuştu, kimse iş adamların sesini dinledi mi, biz bir kere konuşalım biraz da siz bizi dinlemelidir. 

            Bugün tarımı bitiriyoruz ülkemizde, bu devletin malını kim yiyorsa kafasını ezeceksin. Bu kişi bensem de kafamı ezeceksin. Benim hiç bir siyasi partiyle derdim yok. Ben iş insanıyım, siyasi değil iş insanları için konuşacağım tabi. Bu gün hiç bir siyasi partiye söz vermeyeceğiz dedik, çünkü biz iş insanlarıyız. 

            Bu nedenli kimsenin arka bahçesi olmayacağız bu konuda kimse hayal kurmasın Dün bizi eleştirenler, bugün bizi alkışlıyor. Bu millete hizmet için tabiki para kazanacağız. TÜMKİAD her geçen gün büyüyor  bu nedenle çok zengin güçlü  iş inanları  üye olmak istiyor.  ama biz yola kiminle çıkmışsak onlarda devam edeceğiz. Hiç bir arkadaşımızı ezip geçmeyeceğiz onları bizim kıymetlerimizdir. Hiç bir zaman adam satmayacağım, adam satan her şeyi satar.          

               Devletin kaynaklarını tüketenler sırf siyasi olarak destekleri var , Ben bayrağıma, devletime aşığım, Bu ülkeyi çıkar için değil ruhumla seviyorum.  Sonuç olarak Bu ülkenin yeni yüzlere ihtiyacı var. İşte koltuklara yapışanlara sesleniyoruz  bu ülkeyi gençler daha iyi yönetir yeterki fırsat verin.

AÇILIŞTA RENKLİ SİMALAR VARDI         

              İl başkanlığı açılış törenine Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu,  MAK Danışmanlık Şirketinin kurucusu Mehmet Ali Kulak, TÜMKİAD Sakarya Şubesi İl Başkanı Mehmet Zeki Ediz, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdinç Atalay,  Mali Müşavir Tuncer Dağ, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç. Adını yazamadığımız Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, TÜMKİAD'ın İl Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, bölgenin renkli simaları katıldı.

Turan AKTÜRK/Sakarya/Serhat Birikim

 

 

 

 

 

 

 

Turan AKTÜRK/Sakarya/Serhat Birikim


GÖLE-FED’ten Kadıoğlu’na Sert Cevap Geldi

Geleceği Kodlayan Gençler Küçükçekmece’de ‘Vex Robotics Turnuvası’nda Buluştu

Erdoğan, İstanbul'daki Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Beylikdüzü Belediyesi,'den Ata'ya Saygı Satranç Turnuvası

Kültür Evi 19 Ekim'de Muhtarlar Günün Kutladı

Antalya Muratpaşa'da 'göç ve kültürlearası uyum' konuşuldu

8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali coşkusu

Lise öğrencilerine kariyer desteği

Antik kent ve höyüklere büyük destek

25 yıllık hasret sona eriyor

Emeklilere su faturalarında yüzde 50 indirim

İç Ege ve İç Anadolu'da zirai don uyarısı... Doğu Karadeniz'in yükseklerinde kar!

Milli Okçular gençlerle deneyimlerini paylaştı

Düzce'de engelli çocuklara itfaiye tatbikatı

101’nci yılı anısına muhteşem konser 

“ADARAY 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hizmete başlayacak”

Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında

Gökyüzünün teknolojik kuşları... İHA kayıtları yüzde 12,5 arttı

İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı'na ziyaretçi akını

Türkiye Barolar Birliği'nden noterlere dava!

Otizmli bireylerden unutulmaz konser

Trabzon'da kar seferberliği

Samsun'da yapılan 9. Tarım Fuarı’na yoğun ilgi

Orduda 2 mahallede içme suyu sorunu tarih oldu

Kocaeli'de Afet İşleri personeline ilk yardım eğitimi

Yenidoğan' Kabusundan Sonra 9 Hastane Kapatıldı

Küçük Çekmece Beledilesinden Ücretsiz ‘Anne Taksi’ Hizmeti

Avcılar Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

Yeni Yeteneklerini Arıyor..?

Erdoğan, Azerbaycan, Rusya, İran ve Ermenistan Dışişleri Bakanlarını Kabul Etti

Yükleniyor

İş insanı Fahri Altun'un kızı Unutulmayacak Bir düğünle evlendi

8 Eylül’de Esenyurt SMA Hastası Defne İçin Toplanacak

Başkan Sait ATALAY'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Selçuk AKKOÇ, Göle Festivali Ulusal Boyutta Yapılmalıdır

Av. Okan GÜNDÜZ: Akıllarda Kalacak Festivaller Yapmalıyız

Almanya'nın Bisiklet Devi Llobe'u İflas Başvurusunda Bulundu.

Bu Yıl Da "Azerbaycan En İyi Ödülleri" Geliyor

EKONOMİDE VE ŞİRKETLERDE DÖNÜŞÜMLE GELEN BÜYÜK GÜÇ…

İran Cumhurbaşkanı Reisi hayatını kaybetti

Beylikdüzü'nde Çifte Bayram: İstavrit 50 Türk Somonu 120 lira

Emeklilere su faturalarında yüzde 50 indirim

Samsun'da yapılan 9. Tarım Fuarı’na yoğun ilgi

Bal'dan Krizden Çıkışın Yolları!

TÜMKİAD, Yüksek İstişare Kurulu toplantısı yaptı

Göle Kadın MECLİSİ Yönetimi, Sema DÜZCÜ’yü Tebrik Etti

ÇAMLI ve BAL Ailelerinin İstanbul Boğazında yapıldı

2 Trilyon $’Lık “Kripto Borsası” Küreselcilerin İştahını Kabartıyor

TÜİK ve ENAG Verileri Arasındaki Fark!

Türkiye Ekonomisi Yüzde 2,5 Büyüdü

İş İnsanı Yusuf M. TEKİN'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

TOFAŞ, Kıbrıs Keravnos’u Yendi

Savate'de Hayaller Gerçek Oldu...

CEMAL ÇELİK,Wushu Kung-Fu'ya Başkanlığına Aday

Dünya Değişim Günü 7 Temmuz’da Kutlanacak!

Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş: Sporun yeni adresi Uludağ

U15 kadın milli takımı Avrupa şampiyonu oldu. Türk milli sporcular, toplamda 61 madalya kazandı

Savate Federe Oldu..!

BAŞKAN ÖZER'DEN TAM DESTEK

Avcılarlı Delal Avrupa Şampiyonu Oldu Şampiyonluk Sevincini Çaykara İle Paylaştı

Avcılar Belediyesi Spor Kulübü Madalyaya Doymuyor

Yücel Üzeyir, Organik Kars Balı’nı Güvenilir Ürün platform Zirvesi’nde Tanıttı

Genel Başkan Orhan ONUR Teşekkür Etti.

“Kardeşlik şöleni” Türkiye renkleriyle sürüyor...

Sanatçı Latif Ayyıldız Ödül Aldı

Tokatlılardan Başkan Özer’e Yoğun İlgi

Esenyurt’ta Açık Hava Sinema Günleri “Neşeli Günler” ile başladı

Başkan BUDAK’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Zara Ve Yelda Nallıhan Festivalinde

İETT İlçe Buluşmaları Kapsamında Esenyurt’ta Toplu Ulaşım Sorunları Masaya Yatırıldı

Büyükçekmece Uluslararası Kültür Ve Sanat Festivali’nin Resmi Açılışını Yaptı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 9 8 0 1 19 25
2.Beşiktaş 8 6 0 2 12 20
3.Samsunspor 9 6 2 1 7 19
4.Fenerbahçe 8 5 1 2 11 17
5.Eyüpspor 9 4 2 3 4 15
6.İstanbul Başakşehir 8 4 2 2 4 14
7.Göztepe 8 3 2 3 4 12
8.Trabzonspor 8 2 0 6 2 12
9.Kasımpaşa 9 2 2 5 -1 11
10.Sivasspor 9 3 4 2 -2 11
11.Konyaspor 9 3 4 2 -3 11
12.Bodrum FK 9 3 5 1 -3 10
13.Rizespor 9 3 5 1 -10 10
14.Alanyaspor 9 2 4 3 -4 9
15.Antalyaspor 9 2 5 2 -9 8
16.Gazişehir Gaziantep 8 1 4 3 -4 6
17.Kayserispor 8 0 3 5 -7 5
18.Hatayspor 8 0 5 3 -7 3
19.Adana Demirspor 8 0 7 1 -13 1