• BIST 100

    15255,15%0,89
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,24% 0,00
  • GRAM ALTIN

    6396,16% 0,04
  • Ç. ALTIN

    10346,92% 0,00

TÜMKİAD’ın Sakarya il Başkanlığının Açılışı Coşkulu Geçti

TÜMKİAD’ın  Yüzlerce araç  konvoyunun Sakarya caddelerinden geçerken Sakarya’’da büyük merak Uyandıran Yüzlerce araç konvoyunun geçişi ilgiyle izlendi.

İŞ DÜNYASI 19.02.2024 02:12:00 0
TÜMKİAD’ın Sakarya il Başkanlığının Açılışı Coşkulu Geçti

 TÜMKİAD’ın  Yüzlerce araç  konvoyunun Sakarya caddelerinden geçerken Sakarya’’da büyük merak Uyandıran Yüzlerce araç konvoyunun geçişi ilgiyle izlendi.

            Türkiye’de 42 İl Başkanlığı açan TÜMKİAD 43. İl Başkanlığını Sakarya’da yoğun katılım ve ilgi içerisinde gerçekleştirdi.

            2017’de kurulan ve ilk günden bu yana üye ile destekçi sayısını hızla artıran, Türkiye'nin önde gelen iş insanları ve girişimcilerini bir araya getiren, Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD), 43’üncü şubesini Sakarya’da coşku içerisinde gerçekleştirdi.

            Solona girerken büyük bir coşkuyla karşılanan TÜMKİAD Genel Başkan Nihat Tanrıkulu masaları tek tek dolaşarak selam verdi. 

            Program İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından, halk oyunları gösterisi ile başladı.

5 Yıldızlı otelde gerçekleşen açılış  programında  İl Başkanı Ediz’in mazbatası ise TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu tarafında takdim edildi.

           

 

 

 TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, biz iş insanları ekmeğimizi alınteriyle kazanıyoruz. Devletine kul olan devletinden korkmaz. Ben hak yemiyorum ki korkayım.Her şehrin ve coğrafyanın kendine özgü güzelliklerinin olduğunu belirten Mehmet Zeki Ediz, “Sakarya’nın da verimli toprakları, yeni ve ilerici oluşumları, sanayi ve tarımın ayrıca hayvancılığın göz ardı edilmeyecek değerde ekonomiye katkısı vardır.dedi.           

             Mali Müşavir Tuncer DAĞ, TÜMKİAD Güçlü örgütlenmesiyle Türkiye'de kurulu mevcut yüz  on in derneğin içindi 100 sırada yerini almış başarılı bir STK'dır .

             Mak Danışmanlık Şirketini kurucusu Mehmet ala Kulak,  TÜMKİAD; Hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadan yoluna devem eden güçlü kararı bir STK'dır.

            BAŞKAN MEHMET ZEKİ EREZ TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliğin açılışında konuşan TÜMKİAD Sakarya İl Başkanı Mehmet Zeki EDİZ,  yoğun k atılım ve ilgiden dolayı  dostlarına iş dünyasını TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu'na , İl başkanlarına üyelere ve Sakaryalı dostlarına teşekkür etti.EDİZ; Milletimizin tarih yolunda cumhuriyetin 100. Yılını kutlamanın çoşkuyla yaşıyoruz. Günümüz dünyasında kendi politik ve ekonomiyi katlamak bir üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor dedi.

            TÜMKİAD Sakarya'da gençlere ve kadınlara  öncelik tanıyacağını diye getiren TÜMKİAD Sakarya İl Başkanı Mehmet Zeki EDİZ,   Her şehrin ve coğrafyanın kendine özgü güzelliklerinin olduğunu “Sakarya’nın da verimli toprakları, yeni ve ilerici oluşumları, sanayi ve tarımın ayrıca hayvancılığın göz ardı edilmeyecek değerde ekonomiye katkısı vardır.Genel olarak baktığınız da uygun iklim şartları, ulaşımın rahat olması, tarım, turizm ve sanayinin aynı anda gelişme potansiyelinin varlığı, mekansal gelişim potansiyeli su imakanlarının kara ve demir yolunu olması, önemli merkezlere ve pazarlara yakınlığıyla sanayi sektöründe önemli bir potansiyele sahiptir” dedi.         

               “Sakarya otomotiv, vagon ve mobilya sektöründe de öne çıkmaktadır. Ülkemizde az kaynakla ne kadar büyük başarılar elde edildiğiniz hepimiz biliyoruz. Şimdi ise çok daha verimli kaynakların olduğu Sakarya için tüm paydaşlar olarak güç birliği ve iş birliği içinde olmalıyız. Sakarya TÜMİKİAD olarak ben ve yönetim kurulum her yenilikçi düşünceye farklı bir bakış açısı katarak gençlerimize ve kadınlarımıza her zaman öncelik vermek istiyoruz.           

            Sakarya için yapılacak yatırımların önünü açmak, şehrin ekonomik kazanımlarının arttırılması ve bizlerde projelerimizle birlikte desteklerimizi vermek istiyoruz” diye konuştu.

            GENEL BAŞKAN TANRIKULU, KİMSE BİZE AYAR VEREMEZ.

            TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat TANRIKULU, biz iş insanları ekmeğimizi alınteriyle kazanıyoruz. Devletine kul olan devletinden korkmaz. Ben hak yemiyorum ki korkayım. Sesimize ses veren bir olmayı, diri olmayı özlemedik mi? Vatan kutsal dedik benim rengimden dolayı kimse beni öteleyemez. TANRIKULU, Bu ülkenin milli ve yerli üretmeye ihtiyacı var, büyümeye gelişmeye  biz TÜMKİAD ailesi olarak üretmeye devam edeceğiz Dedi.

            Hiç bir siyasi partinin ön bahçesi, arka bahçesi olmadığımız için Siyaset bize ayar veremez diyen TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat TANRIKULU; Biz devletimiz için çalışıyoruz. Bu ülke kimsenin babasının malı değil, bu ülke herkesin İş insanların yeni bir dengeye ihtiyacı var, Herkesin bir siyasi görüşü var, biz siyasi partileri saygımız var. Bu toplumu bölmek isteyenlerle anlaşamayız, aynı masaya oturamayız bu bizim kırmızı çizgimizdir dedi.

            Bu ülkede yıllarca siyasiler konuştu, kimse iş adamların sesini dinledi mi, biz bir kere konuşalım biraz da siz bizi dinlemelidir. 

            Bugün tarımı bitiriyoruz ülkemizde, bu devletin malını kim yiyorsa kafasını ezeceksin. Bu kişi bensem de kafamı ezeceksin. Benim hiç bir siyasi partiyle derdim yok. Ben iş insanıyım, siyasi değil iş insanları için konuşacağım tabi. Bu gün hiç bir siyasi partiye söz vermeyeceğiz dedik, çünkü biz iş insanlarıyız. 

            Bu nedenli kimsenin arka bahçesi olmayacağız bu konuda kimse hayal kurmasın Dün bizi eleştirenler, bugün bizi alkışlıyor. Bu millete hizmet için tabiki para kazanacağız. TÜMKİAD her geçen gün büyüyor  bu nedenle çok zengin güçlü  iş inanları  üye olmak istiyor.  ama biz yola kiminle çıkmışsak onlarda devam edeceğiz. Hiç bir arkadaşımızı ezip geçmeyeceğiz onları bizim kıymetlerimizdir. Hiç bir zaman adam satmayacağım, adam satan her şeyi satar.          

               Devletin kaynaklarını tüketenler sırf siyasi olarak destekleri var , Ben bayrağıma, devletime aşığım, Bu ülkeyi çıkar için değil ruhumla seviyorum.  Sonuç olarak Bu ülkenin yeni yüzlere ihtiyacı var. İşte koltuklara yapışanlara sesleniyoruz  bu ülkeyi gençler daha iyi yönetir yeterki fırsat verin.

AÇILIŞTA RENKLİ SİMALAR VARDI         

              İl başkanlığı açılış törenine Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu,  MAK Danışmanlık Şirketinin kurucusu Mehmet Ali Kulak, TÜMKİAD Sakarya Şubesi İl Başkanı Mehmet Zeki Ediz, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdinç Atalay,  Mali Müşavir Tuncer Dağ, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç. Adını yazamadığımız Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, TÜMKİAD'ın İl Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, bölgenin renkli simaları katıldı.

Turan AKTÜRK/Sakarya/Serhat Birikim

 

 

 

 

 

 

 

Turan AKTÜRK/Sakarya/Serhat Birikim

Muhammed Mustafa Karayün’den Miraç Kandili Mesajı

Nezir Karayün’den Miraç Kandili Mesajı

Avcılar Esnaf Odası 20. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Avcılar Belediyesi 236 Araçlık Otopark Projesinin Temelini Attı

Altın Adam’ın Öğrencileri Balıkçı Kenan’da Buluştu

Olympos’ta Tarihi Keşif

Başalan’dan Sert ve Net Mesaj…

Çebi, Bu İlçede Hiç Kimse Kara Teslim Olmayacak

Gazipaşa’ya Yeni Başsavcı Atandı

Çalık’ın Sağlık Durumu İçin Kritik Açıklama

Çoban, Basın Demokrasinin Vazgeçilmez Gücüdür

Akalın: Selimiye Camii Restorasyonunun Takipçisiyiz

Galeri Cennet’te ‘Fijital Kapılar’ Sergisi Açıldı

Beylikdüzü’nde Kar Mesaisi 7/24 Sürüyor

Valilik Duyurdu: Eğitime Kar Engeli...

Soğukta Sıcak Anne Lezzetleri

Başkan Vekili Çebi Yılın Son Gününde Sahadaydı

MÜSİAD’DAN ÖZEL EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

16. Yılında Topluma Değer Katmaya Devam Ediyor

Şahin, Eğitime Yapılan Her Yatırım Geleceğe Işıktır

Yürekleri Isıtan Gönül Köprüsü

0542 856 64 49 30 Aralık 2025 Beyoğlu’nda Emeklilere Verilen Pazar Desteği 2026’da Da Devam Edecek

KKTC İle Türkiye Arasında Sürücü Belgeleri Anlaşmasında Değişiklik

“İstanbul’da Bahar” Sulu Boya Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Avcılar Reşitpaşa Caddesi Zemin Altı Otoparkı’nın Temeli Atıldı

Şahin, Eğitime Yapılan Her Yatırım Geleceğe Işıktır

Karayün; Yerel Basın Sessiz Kalırsa Türkiye Körleşir

Karayün; Yerel Basın Öldü! Dijital Sesimiz Kısılmasın…

Balkanlı’dan Aksal’a “97 Bin TL” Tepkisi

Aksal: "Selimiye Camii Ramazan’da Tamamen Açılıyor"

Yükleniyor

Mevlana Rüzgarı Esti

Sanatçı Latif AYYILDIZ’ın Sarıkamış Ağıdı

Başkan İrfan KOÇ;  Sarıkamış Şehitleri Türkiye’nin Gurur Kaynağıdır

MHP MYK Üyesi ÖGEL: Şehitlerimizi Onurla Yad Edeceğiz

Aytaç BATTAL; Sarıkamış Soğanlı Dağları Acı Bir Tarihin adadırr

Şehit Torunu Ali TURGUT, Sarıkamış Şehitlerini Tarihe İz Bırakmıştır

KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman oldu

Çin'in Dijital Dönüşümü Kadınlar İçin Yeni Fırsatlar Yaratıyor

Türkiye’ye 627 Milyon Dolarlık 5g Yatırımı

Oval Ofis'te beklenen görüşme gerçekleşti... Trump'tan Erdoğan'a 'lider' övgüsü

Veysel ÇAMLI." Sarıkamış Şehitlerini Hep Yaşatacağız

Başkan Şamil YALÇIN, Sarıkamış Vatan İçin Bile Bile Ölüme Yürüyüştür 

İş İnsanı Öztürk SAKUR; Sarıkamış, unutmayacak acılar Bıraktı

İş İnsanı Ali ŞAYİR; " Sarıkamış; Binlerce Şehidin Yüreklerinin Donduğu Yerdir.

Altın Tarihi Zirveyi Gördü

Güven AKSU; Sarıkamış’ta Unutulmaz Bir Tarih Yazılmıştır

Emekliye Seyyanen Zam Davasında Kritik 15 Gün

Oda ve Birlikler Bilgileri Bakanlığa Bildirecek

Hakime ERGÜL ve Onur BOZKURT Muhteşem Bir Düğünle Evlendiler

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu buluştu

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

Dünya Şampiyonu Boksör Yeniden Ringe Dönüyor

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezona galibiyetle başladı

Vatandaş istedi, Aksoy yerine getirdi

Raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Veledromu’nda Torku rüzgarı! Madalyalar peş peşe

Konya ilçelerinde 'Kış Spor' heyecanı

Gebze'de filede Galatasaray’a karşı büyük zafer

TOFAŞ, Mersin'e potada boyun eğdi

Nilüfer Belediyespor, EHF Avrupa Kupası’nda tur atladı

Kars 36 Spor Deplasmandan 3 Puanla Dönüyor!

Ankara 3. Ardahan tanıtım günlerine 1 Milyon katılımla Muhteşem oldu.

Esenyurt’ta Sanat Dolu Bir Akşam: Hayati İnanç’tan “Hayata Şiirden Bakmak” Söyleşisi...

ARDAHAN Göle’den Dünyaya Açılan Bir Işık

Göle kültür ve kaşar festivali için yeni bir vizyon ihtiyacı

Turizmci Ersin ÖZKURT; Bölgeni kurtuluşu Yayla Turizmidir

Cihan Akman, Lale Festivali Muş’un Dünyaya Açılan Kapısıdır

Cafer Yağcı, Göle’nin Organik Ürünlerinin Gözü Dünya Pazarlarında Olmalı

Emekli İnfaz ve Koruma Memurunun 4. Kitabı

Genç şair Eren Güler’den yüreklere dokunan bir eser…

Esenyurt’ta Linç Kültürü Masaya Yatırılıyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9