• BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,26% 0,01
  • EURO

    51,26% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6404,70% -3,26
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00

TÜMKİAD’ın Sakarya il Başkanlığının Açılışı Coşkulu Geçti

TÜMKİAD’ın  Yüzlerce araç  konvoyunun Sakarya caddelerinden geçerken Sakarya’’da büyük merak Uyandıran Yüzlerce araç konvoyunun geçişi ilgiyle izlendi.

İŞ DÜNYASI 19.02.2024 02:12:00 0
TÜMKİAD’ın Sakarya il Başkanlığının Açılışı Coşkulu Geçti

 TÜMKİAD’ın  Yüzlerce araç  konvoyunun Sakarya caddelerinden geçerken Sakarya’’da büyük merak Uyandıran Yüzlerce araç konvoyunun geçişi ilgiyle izlendi.

            Türkiye’de 42 İl Başkanlığı açan TÜMKİAD 43. İl Başkanlığını Sakarya’da yoğun katılım ve ilgi içerisinde gerçekleştirdi.

            2017’de kurulan ve ilk günden bu yana üye ile destekçi sayısını hızla artıran, Türkiye'nin önde gelen iş insanları ve girişimcilerini bir araya getiren, Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD), 43’üncü şubesini Sakarya’da coşku içerisinde gerçekleştirdi.

            Solona girerken büyük bir coşkuyla karşılanan TÜMKİAD Genel Başkan Nihat Tanrıkulu masaları tek tek dolaşarak selam verdi. 

            Program İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından, halk oyunları gösterisi ile başladı.

5 Yıldızlı otelde gerçekleşen açılış  programında  İl Başkanı Ediz’in mazbatası ise TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu tarafında takdim edildi.

           

 

 

 TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, biz iş insanları ekmeğimizi alınteriyle kazanıyoruz. Devletine kul olan devletinden korkmaz. Ben hak yemiyorum ki korkayım.Her şehrin ve coğrafyanın kendine özgü güzelliklerinin olduğunu belirten Mehmet Zeki Ediz, “Sakarya’nın da verimli toprakları, yeni ve ilerici oluşumları, sanayi ve tarımın ayrıca hayvancılığın göz ardı edilmeyecek değerde ekonomiye katkısı vardır.dedi.           

             Mali Müşavir Tuncer DAĞ, TÜMKİAD Güçlü örgütlenmesiyle Türkiye'de kurulu mevcut yüz  on in derneğin içindi 100 sırada yerini almış başarılı bir STK'dır .

             Mak Danışmanlık Şirketini kurucusu Mehmet ala Kulak,  TÜMKİAD; Hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadan yoluna devem eden güçlü kararı bir STK'dır.

            BAŞKAN MEHMET ZEKİ EREZ TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliğin açılışında konuşan TÜMKİAD Sakarya İl Başkanı Mehmet Zeki EDİZ,  yoğun k atılım ve ilgiden dolayı  dostlarına iş dünyasını TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu'na , İl başkanlarına üyelere ve Sakaryalı dostlarına teşekkür etti.EDİZ; Milletimizin tarih yolunda cumhuriyetin 100. Yılını kutlamanın çoşkuyla yaşıyoruz. Günümüz dünyasında kendi politik ve ekonomiyi katlamak bir üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor dedi.

            TÜMKİAD Sakarya'da gençlere ve kadınlara  öncelik tanıyacağını diye getiren TÜMKİAD Sakarya İl Başkanı Mehmet Zeki EDİZ,   Her şehrin ve coğrafyanın kendine özgü güzelliklerinin olduğunu “Sakarya’nın da verimli toprakları, yeni ve ilerici oluşumları, sanayi ve tarımın ayrıca hayvancılığın göz ardı edilmeyecek değerde ekonomiye katkısı vardır.Genel olarak baktığınız da uygun iklim şartları, ulaşımın rahat olması, tarım, turizm ve sanayinin aynı anda gelişme potansiyelinin varlığı, mekansal gelişim potansiyeli su imakanlarının kara ve demir yolunu olması, önemli merkezlere ve pazarlara yakınlığıyla sanayi sektöründe önemli bir potansiyele sahiptir” dedi.         

               “Sakarya otomotiv, vagon ve mobilya sektöründe de öne çıkmaktadır. Ülkemizde az kaynakla ne kadar büyük başarılar elde edildiğiniz hepimiz biliyoruz. Şimdi ise çok daha verimli kaynakların olduğu Sakarya için tüm paydaşlar olarak güç birliği ve iş birliği içinde olmalıyız. Sakarya TÜMİKİAD olarak ben ve yönetim kurulum her yenilikçi düşünceye farklı bir bakış açısı katarak gençlerimize ve kadınlarımıza her zaman öncelik vermek istiyoruz.           

            Sakarya için yapılacak yatırımların önünü açmak, şehrin ekonomik kazanımlarının arttırılması ve bizlerde projelerimizle birlikte desteklerimizi vermek istiyoruz” diye konuştu.

            GENEL BAŞKAN TANRIKULU, KİMSE BİZE AYAR VEREMEZ.

            TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat TANRIKULU, biz iş insanları ekmeğimizi alınteriyle kazanıyoruz. Devletine kul olan devletinden korkmaz. Ben hak yemiyorum ki korkayım. Sesimize ses veren bir olmayı, diri olmayı özlemedik mi? Vatan kutsal dedik benim rengimden dolayı kimse beni öteleyemez. TANRIKULU, Bu ülkenin milli ve yerli üretmeye ihtiyacı var, büyümeye gelişmeye  biz TÜMKİAD ailesi olarak üretmeye devam edeceğiz Dedi.

            Hiç bir siyasi partinin ön bahçesi, arka bahçesi olmadığımız için Siyaset bize ayar veremez diyen TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat TANRIKULU; Biz devletimiz için çalışıyoruz. Bu ülke kimsenin babasının malı değil, bu ülke herkesin İş insanların yeni bir dengeye ihtiyacı var, Herkesin bir siyasi görüşü var, biz siyasi partileri saygımız var. Bu toplumu bölmek isteyenlerle anlaşamayız, aynı masaya oturamayız bu bizim kırmızı çizgimizdir dedi.

            Bu ülkede yıllarca siyasiler konuştu, kimse iş adamların sesini dinledi mi, biz bir kere konuşalım biraz da siz bizi dinlemelidir. 

            Bugün tarımı bitiriyoruz ülkemizde, bu devletin malını kim yiyorsa kafasını ezeceksin. Bu kişi bensem de kafamı ezeceksin. Benim hiç bir siyasi partiyle derdim yok. Ben iş insanıyım, siyasi değil iş insanları için konuşacağım tabi. Bu gün hiç bir siyasi partiye söz vermeyeceğiz dedik, çünkü biz iş insanlarıyız. 

            Bu nedenli kimsenin arka bahçesi olmayacağız bu konuda kimse hayal kurmasın Dün bizi eleştirenler, bugün bizi alkışlıyor. Bu millete hizmet için tabiki para kazanacağız. TÜMKİAD her geçen gün büyüyor  bu nedenle çok zengin güçlü  iş inanları  üye olmak istiyor.  ama biz yola kiminle çıkmışsak onlarda devam edeceğiz. Hiç bir arkadaşımızı ezip geçmeyeceğiz onları bizim kıymetlerimizdir. Hiç bir zaman adam satmayacağım, adam satan her şeyi satar.          

               Devletin kaynaklarını tüketenler sırf siyasi olarak destekleri var , Ben bayrağıma, devletime aşığım, Bu ülkeyi çıkar için değil ruhumla seviyorum.  Sonuç olarak Bu ülkenin yeni yüzlere ihtiyacı var. İşte koltuklara yapışanlara sesleniyoruz  bu ülkeyi gençler daha iyi yönetir yeterki fırsat verin.

AÇILIŞTA RENKLİ SİMALAR VARDI         

              İl başkanlığı açılış törenine Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu,  MAK Danışmanlık Şirketinin kurucusu Mehmet Ali Kulak, TÜMKİAD Sakarya Şubesi İl Başkanı Mehmet Zeki Ediz, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdinç Atalay,  Mali Müşavir Tuncer Dağ, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç. Adını yazamadığımız Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, TÜMKİAD'ın İl Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, bölgenin renkli simaları katıldı.

Turan AKTÜRK/Sakarya/Serhat Birikim

 

 

 

 

 

 

 

Turan AKTÜRK/Sakarya/Serhat Birikim

Esenyurt Belediyesi Ramazan Boyunca Her Gün 14 Bin Kişi İftar Sofralarında Ağırlandı!

Seyithan İzsiz'Den, Demokratik Kongo vatandaşı'na Sert Yanıt.

Çanakkale Ruhu Esenyurt’ta Sahneye Taşındı

Seyithan İzsiz İddialara Tek Tek Cevap Verdi

Çekmeköy KAISİAD, Sahur Programında “Birlik Mesajı Verildi

‘Kral Dairesi’ Cennet Sahnesi’nde Prömiyer Yaptı

Yıldırım’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

3. Geleneksel Çanakkale Geçilmez Satranç Turnuvası’nda Hamleler Konuştu

Esenyurt’ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin “Minnet ve Vefa” İftarı

Büyük iç Anadolu Platformu Genel Başkanı YALIM’ın Nevruz Bayramı Mesajı

Orhan ÇAÇAN; “NEVRUZ” Dostluk Kardeşlik Bayramıdır.

İş İnsanı Halil Yılmaz, İftarda Gazetecileri Buluşturdu

Avcılar’da Kadir Gecesi Bereketi; Gönüller Bir, Sofralar Bir...

Başkan Vekili Aksoy ve Vali Gül, Kadir Gecesi’nde Vatandaşlarla İftar Yaptı

Beylikdüzü Hayırlı İftar Sofrası 11’inci Kez Kuruldu

Esenyurt’ta Ara Tatil Şenliği Coşkusu: Çocuklar Doyasıya Eğlendi

BTP'den İran açıklaması

Nezir Karayün’den Ramazan Bayramı Mesajı

Vergi Beyanında Yeni Dönem Başladı

Dr. Volkan Sinan Kardeşini Kaybetti

Avcılar Belediyesi 14 Martta Sağlık Çalışanlarıyla İftarda Buluştu

GÖLE-FED Olağanüstü Genel Kurul Yaptı, Küpeli Yeniden Seçildi

CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha

Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!

Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu

Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek

Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor

Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı

Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı

Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım

Yükleniyor

loading

Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı

Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da

Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...

Mevlana Rüzgarı Esti

Sanatçı Latif AYYILDIZ’ın Sarıkamış Ağıdı

Başkan İrfan KOÇ;  Sarıkamış Şehitleri Türkiye’nin Gurur Kaynağıdır

MHP MYK Üyesi ÖGEL: Şehitlerimizi Onurla Yad Edeceğiz

Aytaç BATTAL; Sarıkamış Soğanlı Dağları Acı Bir Tarihin adadırr

Şehit Torunu Ali TURGUT, Sarıkamış Şehitlerini Tarihe İz Bırakmıştır

KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman oldu

Seyithan İzsiz'Den, Demokratik Kongo vatandaşı'na Sert Yanıt.

Büyük iç Anadolu Platformu Genel Başkanı YALIM’ın Nevruz Bayramı Mesajı

Orhan ÇAÇAN; “NEVRUZ” Dostluk Kardeşlik Bayramıdır.

Sıkı para politikası sürdürülecek mi?

Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?

AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ

2026 Yılı Çeltik Ekim Başvuruları Başladı

Yatırım ve Faiz Gelirlerine Vergi Geliyor…

Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsi bedava dağıtıldı 

HIZIR GLOBAL A.Ş. YETİŞ+ ÇARŞI, İstanbul’da Bayi toplantısıni gerçekleştirdi.

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

Sokak Ligi’nde Şampiyon Esenler Şatto!

Altın Kızlar Dubai’de Türkiye’yi Gururlandırdı!

Genç dev adamları Kocaeli İkincisi Oldu...

Efeler Ligi İçin Sahadalar...

Dünya Şampiyonu Boksör Yeniden Ringe Dönüyor

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezona galibiyetle başladı

Vatandaş istedi, Aksoy yerine getirdi

Raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Veledromu’nda Torku rüzgarı! Madalyalar peş peşe

Konya ilçelerinde 'Kış Spor' heyecanı

Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı

İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı

Azerbaycan’dan İsrail’e Görülmemiş Destek

Çalışkan’dan Bağımlılıklarla Mücadele Çağrısı

Necmettin Nursaçan Esenyurt’ta Vatandaşlarla Buluştu

Oy Nazlım İle Yirmi Yıllık Emek Sese Dönüştü

Yapay Zeka İle Yeniden Doğan “Aldatıldık” Gündem Oldu

Organizasyon Firmasına Fikir Hırsızlığı Davası!

Sakarya’da Çocuk Edebiyatı Şöleni Başlıyor…

Ardahan Tanıtım Günleri 22–25 Ocak’ta Yapılacak

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17