Tarih: 25.09.2024 13:51

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi, Edirne Valisi Yunus Sezer’i ziyaret etti. Ziyarette Edirne’nin sorunları ve yerel basının çalışmaları ele alındı.

EDİRNE’NİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB) Edirne Şubesi Yönetim Kurulu, Şube Başkanı Erdoğan Demir liderliğinde Vali Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Şube Başkan Yardımcıları Gökhan Tuzladan, Orçun Oğuz ve Muhasip Üye Hamza Yasa da katıldı. Edirne merkez ve ilçeleriyle ilgili konuların konuşulduğu görüşmede, Keşan, Uzunköprü, İpsala ve Enez’de gerçekleştirilen gazetecilere yönelik Vefa ödül törenlerinden de bahsedildi.

GAZETECİLER İÇİN VEFA ÖDÜLÜ

TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Vali Sezer’e, gazetecilere yönelik yapılan Vefa ödül törenlerinin Edirne’de de gerçekleştirilmesi yönündeki planlarını anlattı. Vali Sezer, bu fikirden memnuniyet duyduğunu ifade etti ve gazetecilerin çalışmalarına teşekkür etti.

VALİ SEZER’E HAKAN GEÇİM’İN MEKTUBU İLETİLDİ

Ziyaret sırasında Erdoğan Demir, Keşanlı Hakan Geçim’in mektubunu Vali Yunus Sezer’e iletti. Mektupta Keşan Devlet Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz doktoru eksikliği olduğu belirtiliyor ve bu sorunun çözülmesi isteniyordu. Vali Sezer, bu talep üzerine Edirne İl Sağlık Müdürü Mustafa İshak Yıldırım’ı arayarak, sorunun çözülmesi yönünde talimat verdi.

ZİYARETİN SONUÇLARI

Yaklaşık 1.5 saat süren ziyaret, karşılıklı memnuniyet ifadeleriyle sona erdi. Vali Sezer, gazetecilerin çalışmalarının büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, TYBB Edirne Şubesi’nin çalışmalarını takdir etti.

Haber: Nezir KARAYÜN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —