9398,53%1,29
38,75% 0,36
43,69% 0,38
4150,24% 1,14
6711,63% -0,27
Vali ‘Den Moral Ziyareti
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bilecik Valisi Şefik Aygöl, üniversite sınavı öncesi Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere hem moral verdi hem de başarı dileklerini iletti.
"ÖĞRENCİLERİN HEDEFLERİ GELECEĞE UMUT OLDU"
Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’nde gerçekleşen buluşmada Vali Aygöl, 12. sınıf öğrencileriyle tek tek sohbet etti. Öğrencilerin hedefleri arasında mühendislik, tıp, hukuk ve psikoloji gibi önemli meslekler vardı. Gençler, eğitimlerini tamamlayıp ülkeye katkı sunmak istediklerini ifade etti.
"AZİMLE DEVAM EDİN, BAŞARACAKSINIZ"
Vali Aygöl, öğrencilerin kararlılığından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Sizler bu ülkenin yarınlarısınız. Çalışmaktan vazgeçmeyin, azim ve disiplinle yolunuza devam edin. Her birinizin başarı hikâyesiyle gurur duyacağız” dedi.
"SINAV ÖNCESİ MANEVİ DESTEK UNUTULMADI"
Sınav döneminde yaşanan yoğunluğun içinde böyle bir buluşma, öğrencilerin moral bulmasına vesile oldu. Öğrenciler, Vali Aygöl’ün ziyaretini hem destekleyici hem de değerli bulduklarını dile getirdi. Bu buluşma, sınav sürecinde öğrenciler için unutulmaz bir motivasyon kaynağı oldu