Tarih: 03.07.2024 19:13

YBBD Beylikdüzü Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri  ile birlikte Beylikdüzü  İlçe Emniyet Müdürü Serkan Arslan'ı ziyaret etti.
Ziyarette Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, Birliğin  kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında Arslan'a bilgiler verdi. İlçe Emniyet Müdürü Arslan, basın mensuplarının zor şartlarda, kimi zaman emniyet ekiplerinin de görev aldığı ve mesai harcadığı işlerde sıklıkla bir araya geldiğini belirterek, kanunlar kapsamında her türlü desteği de sağladıklarını söyledi.
Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün ise, “Özellikle mesai gözetmeksizin Beylikdüzü'nde huzur ve güvenliği için çalışan tüm emniyet görevlilerine emniyet müdürü sayın Serkan Arslan nezdinde tüm görevli arkadaşlara teşekkür ediyoruz.” Dedi. 
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün'e Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcısı Ercan Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Ege,  Osman Islam, Durbey Duran, Sabri Ariman, Şeref Özata, Kadir Özel ve Hüseyin Oktay eşlik etti.

Kaynak: Medya90




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —