Tarih: 15.08.2024 16:23

Yıldırım'dan Dijital Pazarın Sihirli Kapısı

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteci Nezir Karayün, Mehmet Fatih Yıldırım'dan Dijital Pazarın Sihirli Kapısı, E- Ticaret ve Dijital Pazarlamanın Önemi Üzerine Görüntülü Bir Röportaj yaptı.

Gazeteci Nezir Karayün, Dijital Pazarın Sihirli Kapısı, E- Ticaret kitabının yazarı Mehmet Fatih Yıldırım ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajda Yıldırım, dijital pazarın giderek artan önemine ve e- ticaretin bu pazarda oynadığı kritik role vurgu yaptı. Yıldırım, dijital pazarlama ve et- ticaret konularındaki uzmanlığını, bu kitapta topladığını belirterek, okuyuculara dijital çağın dinamiklerine dair önemli bilgiler sunduğunu ifade etti.

“DİJİTAL ÇAĞIN GEREKLERİ”

Yıldırım, dijital pazarın sürekli bir değişim içinde olduğunu ve bu değişime ayak uydurmanın zorunluluğunu vurguladı. Dijital çağın gerektirdiği yeni bilgileri sürekli olarak takip ettiğini belirten Yıldırım, bu bilgileri paylaşmaya ve sektördeki gelişmeleri izleyicileriyle buluşturmaya devam edeceğini söyledi.

“DİJİTAL DÜNYADA BAŞARILI OLMAK İSTEYENLER”

Gazeteci Nezir Karayün, Yıldırım’ın bu röportajda paylaştığı bilgiler, dijital pazar ve e- ticaretle ilgilenen herkes için büyük bir değer taşıyor. Dijital dünyada başarılı olmak isteyenlerin, Yıldırım’ın kitabını mutlaka okuması gerektiği vurgulayarak, Karayün, Mehmet Fatih Yıldırım'ı bu başarılı çalışmasından dolayı tebrik ederek, "Dijital Pazarın Sihirli Kapısı adlı kitabını çıkardığı için kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Burhan AYDIN/İstanbul/Siyasal Birikim 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —